Snijd de radijsjes in dunne plakjes en de peterselie fijn. Beleg de dikke sneetjes brood met de truffelmayo, rosbief, radijs en peterselie. Bestrooi met peper en eventueel zout.
Open sandwich met rosbief, truffelmayo en radijs
Open sandwich of goedbelegde boterham – hoe je het ook noemt, lekker is het! Deze variant met rosbief, truffelmayo en radijs is perfect voor elke brunch.
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Gerelateerde recepten
Open sandwich met rosbief, truffelmayo en radijs
Open sandwich of goedbelegde boterham – hoe je het ook noemt, lekker is het! Deze variant met rosbief, truffelmayo en radijs is perfect voor elke brunch.

3 porties
225 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de radijsjes in dunne plakjes en de peterselie fijn. Beleg de dikke sneetjes brood met de truffelmayo, rosbief, radijs en peterselie. Bestrooi met peper en eventueel zout.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 3 porties)
3 radijsjes
1 takje verse peterselie
3 sneetjes AH Liefde & Passie emmerbrood ongesneden
1½ el truffelmayonaise
100 g rosbief beleg