Snijd de roombotercroissants aan de bovenkant in maar niet helemaal door. Klop met een garde de zuivelspread los met de helft van de karamel dessertsaus en verdeel over de croissants. Snijd banaan in schuine plakken en verdeel over de roomkaas. Besprenkel met de rest van de karamel dessertsaus. Hak de pistachenoten fijn en strooi over de dessertsaus.
Croissants met banaan, karamelsaus en pistache
Croissant-fan? Deze goedgevulde roombotercroissant met roomkaas, banaan, karamelsaus en pistache moet je proberen. Je hoeft 'm alleen te vullen en dan kun je aanvallen!
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Gerelateerde recepten
Croissants met banaan, karamelsaus en pistache
Croissant-fan? Deze goedgevulde roombotercroissant met roomkaas, banaan, karamelsaus en pistache moet je proberen. Je hoeft 'm alleen te vullen en dan kun je aanvallen!

3 porties
475 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de roombotercroissants aan de bovenkant in maar niet helemaal door. Klop met een garde de zuivelspread los met de helft van de karamel dessertsaus en verdeel over de croissants. Snijd banaan in schuine plakken en verdeel over de roomkaas. Besprenkel met de rest van de karamel dessertsaus. Hak de pistachenoten fijn en strooi over de dessertsaus.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 3 porties)
3 verse luxe roomboter croissants
100 g zuivelspread naturel
2 el karamel dessertsaus
1 banaan
10 g gepelde pistachenoten