Beschuitbollentoast met gevuld eitjesalade en groene asperges (advertorial)

De combinatie van romige gevulde eitje-salade, groene asperges en een sjalotje. Maar dan op een beschuitbol! Wat wil je nog meer dit paasfeest?

270 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Halveer de beschuitbollen horizontaal. Bestrijk alle helften met de olie. Verhit een grote koekenpan zonder olie of boter en bak de bollen in 2 delen 6-­8 min. op middelhoog vuur.

  2. Snipper ondertussen de sjalot en pers de halve citroen uit. Snijd alle aspergetips in 3 schuine stukken en snijd de bieslook fijn. Meng de aspergetips met de sjalot, bieslook en een ½ el citroensap en breng op smaak met peper en eventueel zout.

  3. Besmeer de beschuitbollentoast met de gevuld eitje­salade en verdeel de aspergetips erover.

  • vegantipVervang de gevuld eitje­salade door 100% plantaardig gevuld eitje­salade.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Beschuitbollentoast met gevuld eitjesalade en groene asperges (advertorial)

De combinatie van romige gevulde eitje-salade, groene asperges en een sjalotje. Maar dan op een beschuitbol! Wat wil je nog meer dit paasfeest?

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig