Halveer de beschuitbollen horizontaal. Bestrijk alle helften met de olie. Verhit een grote koekenpan zonder olie of boter en bak de bollen in 2 delen 6-8 min. op middelhoog vuur.
Snipper ondertussen de sjalot en pers de halve citroen uit. Snijd alle aspergetips in 3 schuine stukken en snijd de bieslook fijn. Meng de aspergetips met de sjalot, bieslook en een ½ el citroensap en breng op smaak met peper en eventueel zout.
Besmeer de beschuitbollentoast met de gevuld eitjesalade en verdeel de aspergetips erover.
Beschuitbollentoast met gevuld eitjesalade en groene asperges (advertorial)
De combinatie van romige gevulde eitje-salade, groene asperges en een sjalotje. Maar dan op een beschuitbol! Wat wil je nog meer dit paasfeest?
- vegantipVervang de gevuld eitjesalade door 100% plantaardig gevuld eitjesalade.
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Gerelateerde recepten
Beschuitbollentoast met gevuld eitjesalade en groene asperges (advertorial)
De combinatie van romige gevulde eitje-salade, groene asperges en een sjalotje. Maar dan op een beschuitbol! Wat wil je nog meer dit paasfeest?

8 porties
270 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Halveer de beschuitbollen horizontaal. Bestrijk alle helften met de olie. Verhit een grote koekenpan zonder olie of boter en bak de bollen in 2 delen 6-8 min. op middelhoog vuur.
Snipper ondertussen de sjalot en pers de halve citroen uit. Snijd alle aspergetips in 3 schuine stukken en snijd de bieslook fijn. Meng de aspergetips met de sjalot, bieslook en een ½ el citroensap en breng op smaak met peper en eventueel zout.
Besmeer de beschuitbollentoast met de gevuld eitjesalade en verdeel de aspergetips erover.
vegantip:Vervang de gevuld eitjesalade door 100% plantaardig gevuld eitjesalade.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 8 porties)
4 beschuitbollen
3 el milde olijfolie
1 sjalot
½ citroen
100 g verse groene aspergetips
10 g verse bieslook
175 g Johma gevuld eitjesalade