Paas-ijskoffie

Verfrissende ijskoffie met een feestelijke twist dankzij het mooie chocolade-randje aan het glas.

330 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden / 15 min. wachten

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Zet de glazen in de vriezer tot gebruik. Smelt de chocolade au bain-marie. Hak ondertussen de paaseitjes fijn en leg in een diep bord. Schenk de gesmolten chocolade in een ander diep bord.

  2. Dip de glazen ondersteboven in de chocolade zodat je een mooi randje krijgt. Dip vervolgens in de fijngehakte paaseitjes. Zet in de koelkast tot gebruik.

  3. Zet de koffie. Voeg de suiker toe, roer door en laat 15 min. afkoelen. Doe de ijsblokjes in de glazen en schenk de koffie en vervolgens de melk erbij.

Paas-ijskoffie

Verfrissende ijskoffie met een feestelijke twist dankzij het mooie chocolade-randje aan het glas.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig