Zet de glazen in de vriezer tot gebruik. Smelt de chocolade au bain-marie. Hak ondertussen de paaseitjes fijn en leg in een diep bord. Schenk de gesmolten chocolade in een ander diep bord.
Dip de glazen ondersteboven in de chocolade zodat je een mooi randje krijgt. Dip vervolgens in de fijngehakte paaseitjes. Zet in de koelkast tot gebruik.
Zet de koffie. Voeg de suiker toe, roer door en laat 15 min. afkoelen. Doe de ijsblokjes in de glazen en schenk de koffie en vervolgens de melk erbij.
Paas-ijskoffie
Verfrissende ijskoffie met een feestelijke twist dankzij het mooie chocolade-randje aan het glas.
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Gerelateerde recepten
Paas-ijskoffie
Verfrissende ijskoffie met een feestelijke twist dankzij het mooie chocolade-randje aan het glas.

2 porties
330 kcal
10 min. bereiden
15 min. wachten
Aan de slag
Zet de glazen in de vriezer tot gebruik. Smelt de chocolade au bain-marie. Hak ondertussen de paaseitjes fijn en leg in een diep bord. Schenk de gesmolten chocolade in een ander diep bord.
Dip de glazen ondersteboven in de chocolade zodat je een mooi randje krijgt. Dip vervolgens in de fijngehakte paaseitjes. Zet in de koelkast tot gebruik.
Zet de koffie. Voeg de suiker toe, roer door en laat 15 min. afkoelen. Doe de ijsblokjes in de glazen en schenk de koffie en vervolgens de melk erbij.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 2 porties)
25 g pure chocolade
2 Delicata paaseitjes melk
2 cupjes Perla Superiore Finest Lungo originale
3 el fijne kristalsuiker
10 ijsblokjes
100 ml gecondenseerde melk in blik
Dit heb je nodig
glazen