Paashaas-pizza 'Margherita'

Pizza Margherita in een speelse paashaas-vorm. Met tomatensaus, mozzarella en een heerlijke korst combineert deze pizza traditie met feestelijke vormgeving voor een leuke paasmaaltijd.

625 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 10 min. oventijd

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 220 °C. Besmeer de pizzabodem met de pizzasaus en bestrooi met de geraspte kaas. Bak op een met bakpapier beklede bakplaat 8-10 min. in de oven.

  2. Halveer de bolletjes mozzarella. Maak van de ene helft de ogen en van de andere helft de snuit. Leg op elk oog 1 plakje olijf. Maak van de bieslook de snorharen. Haal 1 gele en 1 rode cherrytomaat uit de tomatenmix. Snijd van de gele tomaat een mondje en gebruik de rode tomaat voor de neus. Maak met de blaadjes basilicum de binnenkant van de oren.

Paashaas-pizza 'Margherita'

Pizza Margherita in een speelse paashaas-vorm. Met tomatensaus, mozzarella en een heerlijke korst combineert deze pizza traditie met feestelijke vormgeving voor een leuke paasmaaltijd.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig