Taco's met biefstuk en mango-komkommersalsa (advertorial)

Taco's gevuld met sappige gegrilde biefstuk en een verfrissende mango-komkommersalade. Een verrassende combinatie die je geprobeerd moet hebben.

535 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden / 20 min. wachten

11 ingrediënten


Aan de slag


  1. Steek de BBQ aan. Boen de limoen schoon, rasp groene schil en pers de vrucht uit. Meng ⅔ van de olie met de ⅔ van de kruiden, 1 el limoensap (per 4 personen), peper en eventueel zout en bestrijk de biefstuk ermee. Laat minimaal 30 min. afgedekt marineren op kamertemperatuur.

  2. Meng ondertussen de crème fraîche met de rest van de kruiden en peper. Snijd de komkommer in kleine blokjes van een ½ cm. Schil de mango en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes van een ½ cm. Snijd de bosuitjes in dunne schuine ringetjes. Meng de komkommer met de mango, bosui, sesamzaad, de rest van de olie, 1 el limoensap en 1 tl -rasp (per 4 personen), peper en eventueel zout Haal de blaadjes los van de kropsla, spoel onder koud stromend water en laat goed uitlekken.

  3. Gril de biefstukken ca. 7 min. op de barbecue. Keer halverwege. Laat 5 min. rusten op een bord onder aluminiumfolie. Gril ondertussen de minitortilla’s in delen 1-2 min. op de barbecue. Snijd de biefstuk tegen de draad in in reepjes. Besmeer de tortilla’s met een ½ el crème fraîche en verdeel de sla, biefstuk en mango-komkommersalsa erover. Serveer de rest van crème fraîche erbij.

Taco's met biefstuk en mango-komkommersalsa (advertorial)

Taco's gevuld met sappige gegrilde biefstuk en een verfrissende mango-komkommersalade. Een verrassende combinatie die je geprobeerd moet hebben.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig