BBQ nacho's met pulled pork

Op zoek naar de ultieme BBQ-snack? Deze loaded nacho's met pulled pork zijn onweerstaanbaar. BBQ aan en gaan!

35 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Steek de barbecue aan. Verwijder de plastic verpakking en folie van de pulled pork en leg het vlees, met het vocht, in de aluminium schaal. Houd de saus nog even apart. Rooster de pulled pork ca. 25 min. op de barbecue. Besmeer het vlees halverwege de baktijd met de saus uit de verpakking.

  2. Verdeel de tortillachips over een aluminium schaal en verwarm de laatste 5-8 min. naast de pulled pork op de barbecue mee.

  3. Snijd ondertussen de ui in flinterdunne halve ringen, eventueel met een mandoline. Doe in een kom en pers de limoen erboven uit. Roer door en laat staan tot gebruik. Snijd de sla in dunne reepjes.

  4. Giet het vocht van de pulled pork af en doe in een kleine steelpan. Kook in ca. 3 min. op middelhoog vuur in tot een dikke saus. Trek ondertussen de pulled pork met 2 vorken uit elkaar en meng de ingekookte saus door het vlees.

  5. Verwarm de cheese saus in een steelpan 1-2 min. op middelhoog vuur. Verdeel de pulled pork, de verwarmde cheese saus, mango habanero saus, rode ui en babyromainesla over de tortillachips en serveer.

BBQ nacho's met pulled pork

Op zoek naar de ultieme BBQ-snack? Deze loaded nacho's met pulled pork zijn onweerstaanbaar. BBQ aan en gaan!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig