Amandelsalsa

Geniet van een frisse salsa met amandel, citroen en groene kruiden. Heerlijk bij vis, maar ook bij vlees en groenten!

290 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden / 10 min. oventijd

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 170 °C.

  2. Verdeel de amandelen over een met bakpapier beklede bakplaat en rooster in ca. 10 min. goudbruin. Haal uit de oven en laat iets afkoelen.

  3. Boen ondertussen de citroen schoon, rasp de gele schil en pers de vrucht uit. Snijd de dille en peterselie fijn.

  4. Hak de noten grof en meng met de kruiden, 1 el citroensap, -rasp (per 4 personen) en de olijfolie. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  • combinatietipLekker met gegrilde dorade.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Amandelsalsa

Geniet van een frisse salsa met amandel, citroen en groene kruiden. Heerlijk bij vis, maar ook bij vlees en groenten!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig