Noedels met knoflook, tomaat en cashewkruim van Hugo Kennis

Hugo Kennis deelt zijn favoriete noedels! Supersimpel, maar vol smaak dankzij de 'magische' cherrytomaten, shiitake en knoflookchips.

760 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

11 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de knoflook en shiitake in dunne plakjes. Verhit de olie op middelhoog vuur en bak de knoflook 3 min. tot goudbruin en knapperig. Schep de knoflook uit de pan op een bord met keukenpapier. Zet de pan met olie terug op het vuur. Bak de shiitake 5 min. in de pan op hoog vuur, schep uit de pan. Snijd de tomaten eventueel doormidden en bak 3 min. tot net zacht. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  2. Hak de cashewnoten grof. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de cashewnoten en sesamzaadjes 3 min. Haal de pan van het vuur en voeg de 5 spices toe.

  3. Snijd de bosuitjes in dunne ringen. Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng met de sesamolie, ketjap, de shiitake en tomaten, verdeel over borden of kommen en verdeel de noten en de gebakken knoflook erover. Bestrooi met de bosui.

Noedels met knoflook, tomaat en cashewkruim van Hugo Kennis

Hugo Kennis deelt zijn favoriete noedels! Supersimpel, maar vol smaak dankzij de 'magische' cherrytomaten, shiitake en knoflookchips.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig