Rooster de sneetjes casinobrood. Open ondertussen de blikjes sardines voor de helft en doe de zalmpaté, de Noordzeekrab-heeksalade en de kapperappeltjes in schaaltjes.
Snijd ¼ van de snackkomkommers in plakjes en de rest in de lengte in kwarten.
Pureer het vruchtvlees van de avocado met de yoghurt en de topping spices avocado & toast.
Snijd de geroosterde sneetjes brood doormidden. Snijd de bieslook en de dille fijn. Beleg ⅓ van de sneetjes brood met zure haring, ingelegde rode-uienringen en dille, ⅓ met zalmpaté en fijngesneden bieslook, en de rest met avocadospread, zalmpaté en plakjes komkommer.
Schik alles op een grote plank en leg er wat scrocchi bij.
Snijd met een scherp mes de sushizalm in plakjes, leg op een bord en bestrooi met zwart sesamzaad. Snijd de radijzen in flinterdunne plakjes en snijd de limoen in partjes. Zet het bordje zalm op een aparte plank, leg de plakjes radijs en de limoenpartjes erbij en serveer met een bakje sojasaus.
Blikvanger board
Maak een mooie selectie van verse vis, vissalade en vis uit blik of pot. Combineer dit met knapperige toastjes en iets fris als: radijs, snoepgroente komkommer en limoenpartjes. Weinig moeite, prachtig resultaat!
20 min. bereiden
19 ingrediënten
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Blikvanger board
Maak een mooie selectie van verse vis, vissalade en vis uit blik of pot. Combineer dit met knapperige toastjes en iets fris als: radijs, snoepgroente komkommer en limoenpartjes. Weinig moeite, prachtig resultaat!

8 personen
20 min. bereiden
Aan de slag
Rooster de sneetjes casinobrood. Open ondertussen de blikjes sardines voor de helft en doe de zalmpaté, de Noordzeekrab-heeksalade en de kapperappeltjes in schaaltjes.
Snijd ¼ van de snackkomkommers in plakjes en de rest in de lengte in kwarten.
Pureer het vruchtvlees van de avocado met de yoghurt en de topping spices avocado & toast.
Snijd de geroosterde sneetjes brood doormidden. Snijd de bieslook en de dille fijn. Beleg ⅓ van de sneetjes brood met zure haring, ingelegde rode-uienringen en dille, ⅓ met zalmpaté en fijngesneden bieslook, en de rest met avocadospread, zalmpaté en plakjes komkommer.
Schik alles op een grote plank en leg er wat scrocchi bij.
Snijd met een scherp mes de sushizalm in plakjes, leg op een bord en bestrooi met zwart sesamzaad. Snijd de radijzen in flinterdunne plakjes en snijd de limoen in partjes. Zet het bordje zalm op een aparte plank, leg de plakjes radijs en de limoenpartjes erbij en serveer met een bakje sojasaus.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 8 personen)
6 sneetjes casinobrood
120 g sardines in pittige tomatensaus in blik
125 g zalmpaté
125 g noordzeekrab-heeksalade
2 el kapperappeltjes
4 snoepgroente komkommers
1 eetrijpe avocado
3 el yoghurt Griekse stijl
1 tl topping spices avocado en toast
5 g verse bieslook
7½ g verse dille
150 g zure haringen
2 el rode uienringen zoetzuur
200 g scrocchi toast met zeezout
150 g sushizalm
1 tl zwart sesamzaad
50 g radijsjes
1 limoen
75 ml sojasaus