Blikvanger board

Maak een mooie selectie van verse vis, vissalade en vis uit blik of pot. Combineer dit met knapperige toastjes en iets fris als: radijs, snoepgroente komkommer en limoenpartjes. Weinig moeite, prachtig resultaat!

20 min. bereiden

licht pittig

19 ingrediënten


Aan de slag


  1. Rooster de sneetjes casinobrood. Open ondertussen de blikjes sardines voor de helft en doe de zalmpaté, de Noordzeekrab-heeksalade en de kapperappeltjes in schaaltjes.

  2. Snijd ¼ van de snackkomkommers in plakjes en de rest in de lengte in kwarten.

  3. Pureer het vruchtvlees van de avocado met de yoghurt en de topping spices avocado & toast.

  4. Snijd de geroosterde sneetjes brood doormidden. Snijd de bieslook en de dille fijn. Beleg ⅓ van de sneetjes brood met zure haring, ingelegde rode-uienringen en dille, ⅓ met zalmpaté en fijngesneden bieslook, en de rest met avocadospread, zalmpaté en plakjes komkommer.

  5. Schik alles op een grote plank en leg er wat scrocchi bij.

  6. Snijd met een scherp mes de sushizalm in plakjes, leg op een bord en bestrooi met zwart sesamzaad. Snijd de radijzen in flinterdunne plakjes en snijd de limoen in partjes. Zet het bordje zalm op een aparte plank, leg de plakjes radijs en de limoenpartjes erbij en serveer met een bakje sojasaus.

Blikvanger board

Maak een mooie selectie van verse vis, vissalade en vis uit blik of pot. Combineer dit met knapperige toastjes en iets fris als: radijs, snoepgroente komkommer en limoenpartjes. Weinig moeite, prachtig resultaat!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig