Knoflookgarnalenspies met snelle naan van de BBQ

Steek de BBQ maar aan en gaan met die naan! Deze knoflookgarnalenspiesjes serveer je met zelfgemaakt naanbrood. Tast toe!

380 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Steek de barbecue aan. Doe het bakmeel met het zout, de baksoda en yoghurt in een kom en kneed tot een samenhangend deeg. Verdeel in 8 porties (per 6 spiezen) en rol op een met bloem bestoven werkblad uit tot platte broodjes van Ø 10 cm. Gril op het rooster in 3-5 min. knapperig en goudbruin. Keer om, besprenkel met de olie en bestrooi met het zeezout. Gril nog 3-5 min.

  2. Gril de garnalenspiezen 3-5 min. op de barbecue, keer halverwege. Serveer de spiesjes met in stukken gescheurde naan.

  • combinatietipLekker met knoflookboter
  • bereidingstip Zelf garnalenspiezen maken? Week de satéstokjes van tevoren minimaal een uur in water, zo voorkom je dat ze verbranden op de barbecue.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Knoflookgarnalenspies met snelle naan van de BBQ

Steek de BBQ maar aan en gaan met die naan! Deze knoflookgarnalenspiesjes serveer je met zelfgemaakt naanbrood. Tast toe!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig