Traybake met kabeljauw en masalakrieltjes (advertorial)

Laat de oven het werk doen! Deze traybake met kabeljauw, winterpeen en masalakrieltjes staat al met 15 min. in de oven.

460 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 40 min. oventijd

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Schil de winterpeen, halveer in de breedte en snijd in de lengte in parten. Halveer de krieltjes en snijd de uien in parten. Meng de gesneden groente met de olie, garam masala, peper en eventueel zout. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat en bak de groenten in 35-40 min. goudgeel en gaar.

  2. Boen de citroen schoon, rasp de gele schil en snijd de helft van de vrucht in dunne plakken. Haal na 25 min. de bakplaat uit de oven. Leg de kabeljauw tussen de groenten, verdeel de citroenplakken erover en bestrooi met peper en eventueel zout. Zet terug in de oven en bak de vis nog 10-12 min. mee.

  3. Snijd ondertussen de knoflook fijn, meng met het citroenrasp en 1 el -sap (per 4 personen) door de yoghurt. Serveer bij de traybake.

  • combinatietipLekker met koriander.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Traybake met kabeljauw en masalakrieltjes (advertorial)

Laat de oven het werk doen! Deze traybake met kabeljauw, winterpeen en masalakrieltjes staat al met 15 min. in de oven.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig