Laat de passievruchtblokjes ontdooien. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster het kokosrasp 2-3 min. op middelhoog vuur.
Doe de mango met de banaan, yoghurt en amandeldrink in de blender en mix tot een gladde dikke smoothie.
Verdeel de smoothie over de kommen en verdeel de passievrucht, granola, blauwe bessen en het kokosrasp erover.
Granolabowl met mango en passievrucht (advertorial)
Begin je dag goed met deze granolabowl met mango en passievrucht. Dit voedzame ontbijt zit boordevol smaak en energie. De zoete mango en passievrucht zorgen voor een tropisch randje. Perfect voor een zonnig begin van de dag!
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Gerelateerde recepten
Granolabowl met mango en passievrucht (advertorial)
Begin je dag goed met deze granolabowl met mango en passievrucht. Dit voedzame ontbijt zit boordevol smaak en energie. De zoete mango en passievrucht zorgen voor een tropisch randje. Perfect voor een zonnig begin van de dag!

2 personen
425 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Laat de passievruchtblokjes ontdooien. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster het kokosrasp 2-3 min. op middelhoog vuur.
Doe de mango met de banaan, yoghurt en amandeldrink in de blender en mix tot een gladde dikke smoothie.
Verdeel de smoothie over de kommen en verdeel de passievrucht, granola, blauwe bessen en het kokosrasp erover.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 2 personen)
80 g diepvries passievruchtblokjes
1 el biologische kokosrasp
150 g diepvries mangostukjes
120 g diepvries plakjes banaan
150 g yoghurt Griekse stijl 10%
100 ml amandeldrink ongezoet
60 g TastyBasics granola noten & pitten
75 g verse blauwe bessen
Dit heb je nodig
blender