Gevulde tomaat met parelcouscous en ansjovis uit de airfryer

Een verrassende combinatie: tomaten gevuld met parelcouscous en een subtiele hint van ansjovis. Lekker makkelijk uit de airfryer!

220 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden / 10 min. wachten

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de parelcouscous volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.

  2. Snijd het kapje van de tomaten en hol ze uit. Laat het vruchtvlees uitlekken en snijd fijn. Snijd de ansjovis, dille (hou voor iedere tomaat een pluimpje apart als garnering) en bieslook fijn en hak de pistachenoten fijn.

  3. Giet de couscous af en meng met het vruchtvlees van de tomaten, ansjovis, kruiden en ⅔ van de pistachenoten. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Vul de tomaten met het couscousmengsel en verkruimel de kaas erboven, bestrooi met de rest van de noten.

  4. Verdeel over het mandje van de airfryer en bak 10 min. op 160 °C. Garneer met de achtergehouden dille.

  • combinatietipLekker met extra parelcouscous en gebakken spinazie.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Gevulde tomaat met parelcouscous en ansjovis uit de airfryer

Een verrassende combinatie: tomaten gevuld met parelcouscous en een subtiele hint van ansjovis. Lekker makkelijk uit de airfryer!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig