Broodje pastrami

Pastrami is een soort pekelvlees, maar dan typisch Amerikaans. In New York zijn ze er gek op: een broodje met pastrami. Waan je in het buitenland en maak thuis deze lekkere klassieker klaar.

505 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Doe de sjalot met de peterselie, mayonaise en mierikswortel en 2 el vocht uit het potje cocktailaugurken (per 4 personen) in het hakmolentje van de staafmixer en maal tot een gladde saus. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  2. Spoel de zuurkool af onder koud stromend water en laat goed uitlekken. Halveer de cocktailaugurken en schaaf de kaas in dunne plakjes.

  3. Besmeer de sneetjes brood met de saus. Verdeel de kaas, zuurkool, pastrami en augurk erover. Breng op smaak met peper. Verdeel de bovenkant van het broodje erover en halveer.

Broodje pastrami

Pastrami is een soort pekelvlees, maar dan typisch Amerikaans. In New York zijn ze er gek op: een broodje met pastrami. Waan je in het buitenland en maak thuis deze lekkere klassieker klaar.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig