Pasta met champignons en pijnboompitten
bewaar
bewaar

Pasta met champignons en pijnboompitten

20 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Farfalle koken volgens gebruiksaanwijzing. Tomaten schoonmaken en in partjes snijden. Tomaten mengen met dressing. Champignons schoonborstelen en in plakjes snijden. In braadpan spekreepjes uitbakken. Spekreepjes uit pan nemen en in overgebleven bakvet champignons in ca. 5 minuten gaar bakken. Intussen in droge koekenpan pijnboompitten kort roosteren. Magor, crème fraîche en spekreepjes door champignons roeren en ca. 2 minuten zachtjes koken. Champignonsaus door pasta mengen. Pijnboompitten erover strooien. Direct serveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pasta met champignons en pijnboompitten

Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig