Pasta met champignons en pijnboompitten
Aan de slag
Farfalle koken volgens gebruiksaanwijzing. Tomaten schoonmaken en in partjes snijden. Tomaten mengen met dressing. Champignons schoonborstelen en in plakjes snijden. In braadpan spekreepjes uitbakken. Spekreepjes uit pan nemen en in overgebleven bakvet champignons in ca. 5 minuten gaar bakken. Intussen in droge koekenpan pijnboompitten kort roosteren. Magor, crème fraîche en spekreepjes door champignons roeren en ca. 2 minuten zachtjes koken. Champignonsaus door pasta mengen. Pijnboompitten erover strooien. Direct serveren.
Pasta met champignons en pijnboompitten
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_012047_612x450_JPG.jpg)
hoofdgerecht
null personen
740 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Farfalle koken volgens gebruiksaanwijzing. Tomaten schoonmaken en in partjes snijden. Tomaten mengen met dressing. Champignons schoonborstelen en in plakjes snijden. In braadpan spekreepjes uitbakken. Spekreepjes uit pan nemen en in overgebleven bakvet champignons in ca. 5 minuten gaar bakken. Intussen in droge koekenpan pijnboompitten kort roosteren. Magor, crème fraîche en spekreepjes door champignons roeren en ca. 2 minuten zachtjes koken. Champignonsaus door pasta mengen. Pijnboompitten erover strooien. Direct serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)300 g farfalle
6 tomaten
3 eetlepels Thousand Island dressing
2 bakjes champignons
125 g magere spekreepjes
1 cup pijnboompitten
1 pakje magor
1 bekertje crème fraîche