Pasta met spinazie en magor
Macaroni & cheese, maar dan net even luxer.
Aan de slag
Breng in een pan water met zout aan de kook. Kook de macaroni in ca. 8 min. beetgaar. Verhit intussen olie in een pan. Laat de spinazie in ca. 4 min. slinken. Snijd de magor in blokjes.
Neem de spinazie uit de pan en hak grof. Doe de mager en crème fraîche in dezelfde pan, verhit ca. 4 min. tot de kaas gesmolten is. Meng de spinazie erdoor en warm nog 1 min. mee. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Giet de macaroni af. Verdeel de macaroni en spinazie-kaassaus over twee diepe borden. Maal er royaal peper boven.
Pasta met spinazie en magor
Macaroni & cheese, maar dan net even luxer.
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_001851_612x450_JPG.jpg)
hoofdgerecht
null personen
455 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Breng in een pan water met zout aan de kook. Kook de macaroni in ca. 8 min. beetgaar. Verhit intussen olie in een pan. Laat de spinazie in ca. 4 min. slinken. Snijd de magor in blokjes.
Neem de spinazie uit de pan en hak grof. Doe de mager en crème fraîche in dezelfde pan, verhit ca. 4 min. tot de kaas gesmolten is. Meng de spinazie erdoor en warm nog 1 min. mee. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Giet de macaroni af. Verdeel de macaroni en spinazie-kaassaus over twee diepe borden. Maal er royaal peper boven.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)200 g macaroni grande
2 el traditionele olijfolie
300 g verse spinazie
150 g Magor kaas
½ bekertje crème fraîche