Groenten schoonmaken. Wortel en courgette in dunne reepjes snijden. Prei in ringen snijden. Noodles bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Intussen in wok olie verhitten. Varkensreepjes ca. 4 minuten roerbakken. Uit wok nemen en warmhouden. In wok wortel en courgette ca. 4 minuten roerbakken. Prei toevoegen en ca. 2 minuten meebakken. Intussen in pan satésaus verwarmen. Saus, noodles en vlees door groenten scheppen en nog ca. 2 minuten door en door verwarmen. Kruidenmengsel (uit pakken saus) erover strooien en direct serveren. Lekker met kroepoek.
Gerelateerde recepten
Wokschotel met satésaus

hoofdgerecht
4 personen
795 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Groenten schoonmaken. Wortel en courgette in dunne reepjes snijden. Prei in ringen snijden. Noodles bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Intussen in wok olie verhitten. Varkensreepjes ca. 4 minuten roerbakken. Uit wok nemen en warmhouden. In wok wortel en courgette ca. 4 minuten roerbakken. Prei toevoegen en ca. 2 minuten meebakken. Intussen in pan satésaus verwarmen. Saus, noodles en vlees door groenten scheppen en nog ca. 2 minuten door en door verwarmen. Kruidenmengsel (uit pakken saus) erover strooien en direct serveren. Lekker met kroepoek.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 grote winterwortel
1 courgette
2 preien
2 pakken straight to wok new noodles
3 eetlepels zonnebloemolie
1 schaaltje varkensreepjes
2 pakken Lao Mein Noodle Sauce Satay
Dit heb je nodig
wok