Tagliatelle koken volgens gebruiksaanwijzing. Uien pellen en snipperen. Kabeljauw in stukken snijden. In braadpan olie verhitten. Ui ca. 2 minuten fruiten. Pastasaus, kabeljauw en zeevruchten toevoegen en ca. 10 minuten verwarmen. Intussen vinaigrette door sla mengen. Tagliatelle serveren met vissaus en sla.
Gerelateerde recepten
Tagliatelle marinara

hoofdgerecht
4 personen
440 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Tagliatelle koken volgens gebruiksaanwijzing. Uien pellen en snipperen. Kabeljauw in stukken snijden. In braadpan olie verhitten. Ui ca. 2 minuten fruiten. Pastasaus, kabeljauw en zeevruchten toevoegen en ca. 10 minuten verwarmen. Intussen vinaigrette door sla mengen. Tagliatelle serveren met vissaus en sla.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 pak tagliatelle verde
2 uien
200 g kabeljauwfilet
2 eetlepels olijfolie
1 pak sugo pastasaus pikant
½ zak zeevruchtencocktail
½ cup vinaigrette
1 zak gemengde sla