Knolselderijpuree

Op en top smeuïg! De aardse smaak van de knol combineert prima met het friszoet van de zachte appels.

260 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Schil de knolselderij en snijd in blokjes. Kook de knolselderij in weinig water met zout ca. 15 min. en giet af.

  2. Schil ondertussen de appel en snijd in kwarten. Verwijder het klokhuis en snijd de kwarten in blokjes. Breng in een pan de slagroom aan de kook, voeg de appelblokjes toe en laat zacht worden.

  3. Meng de appelroom en de boter door de knolselderij en klop het geheel met een staafmixer tot een romige puree. Breng op smaak met kaneel, peper en zout.

  • Knolselderij snijden

    Instructievideo - 00:44 min.

Knolselderijpuree

Op en top smeuïg! De aardse smaak van de knol combineert prima met het friszoet van de zachte appels.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig