Basilicum-kaasfondue met notenciabatta en groenten

830 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Oven voorverwarmen op 220 ºC. Broccoli in kleine roosjes verdelen en naar wens rauw laten of beetgaar koken (in bodempje water in ca. 4 minuten). Courgette wassen, in lengte halveren en in plakken snijden. Ciabatta volgens gebruiksaanwijzing in 6-8 minuten afbakken. Intussen in braadpan of speciale caquelon (vuurvaste 'steelpan' van aardewerk) inhoud van pak kaasfondue op hoog vuur in ca. 5 minuten laten smelten. Af en toe roeren. Ciabatta in stukjes snijden. Steeltjes van basilicum plukken, blad in reepjes snijden. Basilicum door fondue roeren. Fondue op rechaud op tafel zetten. Ciabatta, broccoli en courgette erbij serveren.

Basilicum-kaasfondue met notenciabatta en groenten

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig