Kaapse bonbons
10 min. bereiden / 30 min. wachten
3 ingrediënten
Aan de slag
Lampionvormige omhulsels van physalis voorzichtig openvouwen. Chocolade in stukjes breken en in magnetron in ca. 1 minuut op vol vermogen (700 watt) laten smelten. Vruchtjes een voor een in chocolade dippen, op met olie ingevet bord leggen en chocolade weer hard laten worden.
Kaapse bonbons
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_002027_612x450_JPG.jpg)
null porties
10 min. bereiden
30 min. wachten
Aan de slag
Lampionvormige omhulsels van physalis voorzichtig openvouwen. Chocolade in stukjes breken en in magnetron in ca. 1 minuut op vol vermogen (700 watt) laten smelten. Vruchtjes een voor een in chocolade dippen, op met olie ingevet bord leggen en chocolade weer hard laten worden.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)1 bakje Kaapse Goudbes
100 g pure chocolade
0 olie om in te vetten