Penne met spek-spinazieroomsaus

Oh jongens, dat worden allemaal leeggegeten borden vanavond.

700 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de pasta in ca. in 12 min. beetgaar. Bereid de spinazie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de gedroogde tomaten in reepjes. Maak de bosuitjes schoon en snijd in ringen.

  2. Bak de spekreepjes ca. 5 min. in een droge koekenpan. Voeg de crème fraîche, tomaten en bosuitjes en warm ca. 1 min. mee. Schep de spinazie door het spekmengsel en breng op smaak met peper en eventueel zout. Pasta afgieten en serveren met saus. Lekker met geraspte pittige kaas.

Penne met spek-spinazieroomsaus

Oh jongens, dat worden allemaal leeggegeten borden vanavond.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig