Oven voorverwarmen op 175 °C of gasovenstand 3. Chocolade grof hakken.
Muffinbeslag maken volgens gebruiksaanwijzing met eieren en boter. Druiven halveren. Chocolade en helft van druiven voorzichtig door beslag scheppen. Beslag over 12 vormpjes (uit pak) verdelen.
Muffins in oven in ca. 30 minuten gaar bakken.
Muffins serveren met rest van druiven en slagroom.
- algemeenOvergebleven muffins zijn in afgesloten trommel tot volgende dag te bewaren.
Druivenmuffins

nagerecht
4 personen
235 kcal
30 min. bereiden
15 min. wachten
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 175 °C of gasovenstand 3. Chocolade grof hakken.
Muffinbeslag maken volgens gebruiksaanwijzing met eieren en boter. Druiven halveren. Chocolade en helft van druiven voorzichtig door beslag scheppen. Beslag over 12 vormpjes (uit pak) verdelen.
Muffins in oven in ca. 30 minuten gaar bakken.
Muffins serveren met rest van druiven en slagroom.
algemeen:Overgebleven muffins zijn in afgesloten trommel tot volgende dag te bewaren.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
50 g pure chocolade
1 pak mix voor muffins
3 eieren (M)
125 g boter
½ bak pitloze druiven
0 spuitbus slagroom