Worst in puntjes snijden. In grote koekenpan met anti-aanbaklaag boter verhitten. Worst al omscheppend ca. 5 minuten bakken. Bieslook fijnknippen. In kom eieren loskloppen met room, zout, peper en bieslook. Eiermengsel bij worst in pan schenken en op matig vuur in ca. 15 minuten laten stollen. Omelet uit pan op schaal laten glijden en in vieren snijden. Serveren met sla en geroosterd brood met boter.
Gerelateerde recepten
Omelet met bloedworst

hoofdgerecht
4 personen
610 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Worst in puntjes snijden. In grote koekenpan met anti-aanbaklaag boter verhitten. Worst al omscheppend ca. 5 minuten bakken. Bieslook fijnknippen. In kom eieren loskloppen met room, zout, peper en bieslook. Eiermengsel bij worst in pan schenken en op matig vuur in ca. 15 minuten laten stollen. Omelet uit pan op schaal laten glijden en in vieren snijden. Serveren met sla en geroosterd brood met boter.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
400 g bakbloedworst
30 g boter of margarine
15 sprietjes bieslook
8 eieren
3 eetlepels slagroom
0 zout
0 (versgemalen) peper