In kom wijn mengen met likeur, sap en suiker. Goed roeren, tot suiker is opgelost. Slagroom met mixer stijfkloppen en door wijnmengsel scheppen. Nog ca. 30 sec. kloppen met mixer. Syllabub tot gebruik afgedekt in koelkast zetten.
Syllabub indien nodig nog even opkloppen en over acht kopjes verdelen. Rietjes halveren en in syllabub zetten.
Gerelateerde recepten
Roze syllabub

nagerecht
8 personen
100 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
In kom wijn mengen met likeur, sap en suiker. Goed roeren, tot suiker is opgelost. Slagroom met mixer stijfkloppen en door wijnmengsel scheppen. Nog ca. 30 sec. kloppen met mixer. Syllabub tot gebruik afgedekt in koelkast zetten.
Syllabub indien nodig nog even opkloppen en over acht kopjes verdelen. Rietjes halveren en in syllabub zetten.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 8 personen)
4 eetlepels witte wijn
2 eetlepels sinaasappellikeur
4 eetlepels koelvers appel-peer-framboossap
4 eetlepels witte basterdsuiker
125 ml slagroom
Dit heb je nodig
rietjes
koffiekopjes