Lamsrack met groene-kruidenkorst

500 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Oven voorverwarmen op 200 °C. Sneetjes brood ontkorsten en (in keukenmachine) verkruimelen. Broodkruim, kruiden, knoflook, tapenade, zout en peper door 75 g boter roeren. Lamsracks met peper bestrooien. In koekenpan rest van boter verhitten en lamsracks in 2 minuten rondom bruin bakken. Lamsracks in ovenschaal leggen en braadvet eromheen schenken. Bovenkant van vlees bedekken met kruidenmengsel, goed aandrukken. In midden van oven lamsracks in ca. 15 minuten mooi bruin en van binnen rosé bakken. Vlees op vier warme borden leggen. Lamsracks (aan tafel) tussen botjes door in plakken snijden. Serveren met notenrijst en lentegroenten.

Lamsrack met groene-kruidenkorst

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig