Olie in grote koekenpan verhitten, rösti al omscheppend ca. 8 min. bakken. Intussen eieren breken boven grote kom en loskloppen met zout en peper. Rösti en zalmsnippers door ei scheppen. Mengsel in pan doen en afgedekt in ca. 10 minuten tot omelet laten stollen. In kom dressing door sla mengen en sla over vier borden verdelen. Omelet in parten snijden en naast sla leggen.
Gerelateerde recepten
Rösti-omelet met zalmsnippers

hoofdgerecht
4 personen
470 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Olie in grote koekenpan verhitten, rösti al omscheppend ca. 8 min. bakken. Intussen eieren breken boven grote kom en loskloppen met zout en peper. Rösti en zalmsnippers door ei scheppen. Mengsel in pan doen en afgedekt in ca. 10 minuten tot omelet laten stollen. In kom dressing door sla mengen en sla over vier borden verdelen. Omelet in parten snijden en naast sla leggen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
2 eetlepels olie
1 zak rösti
6 eieren
200 g gerookte zalmsnippers
4 eetlepels mosterd-honingdressing
1 zak sla met tuinkruiden