Tagliatelle met bleekselderij en pestosaus
Aan de slag
Bleekselderij schoonmaken en in stukjes van 2 cm snijden. In wok of koekenpan olie verhitten, bleekselderij 10 minuten roerbakken. Olijven halveren. Kaas in grove krullen schaven. Intussen pasta in ruim kokend water met zout in 5 minuten beetgaar koken. Pesto en olijven door bleekselderij mengen en nog 1 minuut meewarmen. Pasta afgieten. Pasta over vier warme borden verdelen. Bleekselderijmengsel erover scheppen. Bestrooien met kaaskrullen en peper.
Tagliatelle met bleekselderij en pestosaus
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_002184_612x450_JPG.jpg)
hoofdgerecht
null personen
470 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Bleekselderij schoonmaken en in stukjes van 2 cm snijden. In wok of koekenpan olie verhitten, bleekselderij 10 minuten roerbakken. Olijven halveren. Kaas in grove krullen schaven. Intussen pasta in ruim kokend water met zout in 5 minuten beetgaar koken. Pesto en olijven door bleekselderij mengen en nog 1 minuut meewarmen. Pasta afgieten. Pasta over vier warme borden verdelen. Bleekselderijmengsel erover scheppen. Bestrooien met kaaskrullen en peper.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)1 struik bleekselderij
2 eetlepels olie
½ pot olijven met piment
75 g Grana Padano
250 g tagliatelle al pomodoro
1 bakje verse groene pesto
0 grofgemalen zwarte peper