Spaghetti met mozzarella

595 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden / 20 min. wachten

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Spaghetti volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken. Oven voorverwarmen op 200 ºC of gasovenstand 4. Mozzarella laten uitlekken en in plakjes snijden. Ansjovis laten uitlekken. Tomaten schoonmaken en in dunne plakjes snijden. Olijven halveren. Spaghetti mengen met pesto en zout en peper naar smaak. Spaghetti in (ingevette) schaal scheppen en aandrukken. Mozzarella, tomaten, ansjovis en olijven erover verdelen. Bestrooien met oregano, peper en zout. Olie erover sprenkelen. Schotel in midden van oven in ca. 20 minuten bakken tot kaas gesmolten is.

Spaghetti met mozzarella

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig