Ribeye in rode-wijnmarinade
Aan de slag
Marinade maken van wijn, azijn, knoflook, blaadjes oregano en olie. Ribeye hierin bij kamertemperatuur minstens 1 uur marineren. Vlees af en toe omkeren.
Ribeye uit marinade nemen en met keukenpapier droogdeppen. Ribeye op barbecue, afhankelijk van gewenste gaarheid, in 2-4 min. per kant rosé tot doorbakken roosteren.
Ribeye in rode-wijnmarinade
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_069859_612x450_JPG.jpg)
null personen
165 kcal
15 min. bereiden
60 min. wachten
Aan de slag
Marinade maken van wijn, azijn, knoflook, blaadjes oregano en olie. Ribeye hierin bij kamertemperatuur minstens 1 uur marineren. Vlees af en toe omkeren.
Ribeye uit marinade nemen en met keukenpapier droogdeppen. Ribeye op barbecue, afhankelijk van gewenste gaarheid, in 2-4 min. per kant rosé tot doorbakken roosteren.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)100 ml Zinfandel
2 eetlepels rode wijnazijn
1 teentje knoflook
0 verse oregano
100 ml olie
2 ribeyes