Kaastortelloni met zalmroomsaus
Aan de slag
Courgette in ruim water met zout 2 min. koken en met schuimspaan uit pan nemen. In zelfde water tortellini in 8 min. beetgaar koken. In steelpan crème fraîche op laag vuur verwarmen. Zalmsnippers en kappertjes erdoor roeren, saus op smaak brengen met peper. Uit waterkers harde stelen verwijderen. Tortelloni afgieten en met 2 el kookvocht terugdoen in pan. Saus, courgette en waterkers erdoor scheppen. Tortelloni over twee warme borden verdelen.
Kaastortelloni met zalmroomsaus
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_002264_612x450_JPG.jpg)
hoofdgerecht
null personen
805 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Courgette in ruim water met zout 2 min. koken en met schuimspaan uit pan nemen. In zelfde water tortellini in 8 min. beetgaar koken. In steelpan crème fraîche op laag vuur verwarmen. Zalmsnippers en kappertjes erdoor roeren, saus op smaak brengen met peper. Uit waterkers harde stelen verwijderen. Tortelloni afgieten en met 2 el kookvocht terugdoen in pan. Saus, courgette en waterkers erdoor scheppen. Tortelloni over twee warme borden verdelen.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)1 courgette
1 bak tortelloni con formaggio e nocci
125 ml crème fraîche
200 g gerookte zalmsnippers
2 eetlepels kappertjes
1 zak waterkers