Worteltjes in ca. 8 minuten beetgaar koken. Krieltjes ca. 6 minuten koken. Sugarsnaps schoonmaken en laatste 3 minuten met worteltjes meekoken. Kabeljauw volgens gebruiksaanwijzing met 2 schaaltjes tegelijk verwarmen in magnetron. Peterselie fijn knippen. Krieltjes mengen met peterselie. Kabeljauw met saus over vier borden verdelen. Serveren met krieltjes, worteltjes en sugarsnaps.
Gerelateerde recepten
Kabeljauw in mosterdsaus

hoofdgerecht
4 personen
415 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Worteltjes in ca. 8 minuten beetgaar koken. Krieltjes ca. 6 minuten koken. Sugarsnaps schoonmaken en laatste 3 minuten met worteltjes meekoken. Kabeljauw volgens gebruiksaanwijzing met 2 schaaltjes tegelijk verwarmen in magnetron. Peterselie fijn knippen. Krieltjes mengen met peterselie. Kabeljauw met saus over vier borden verdelen. Serveren met krieltjes, worteltjes en sugarsnaps.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 zakje panklare miniworteltjes
1 duopak krieltjes
200 g sugar snaps
4 schaaltjes kabeljauw in mosterdsaus
½ zakje verse peterselie