Penne koken volgens gebruiksaanwijzing en afspoelen met koud water. Broccoli ca. 3 minuten koken en afspoelen met koud water. Haring fijnsnijden. In grote schaal haring en saus mengen met pasta en groente. Salade op smaak brengen met zout en peper. Bieslook fijnknippen. Salade over vier borden verdelen en bestrooien met bieslook.
Gerelateerde recepten
Romige haring-pastasalade

hoofdgerecht
4 personen
525 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Penne koken volgens gebruiksaanwijzing en afspoelen met koud water. Broccoli ca. 3 minuten koken en afspoelen met koud water. Haring fijnsnijden. In grote schaal haring en saus mengen met pasta en groente. Salade op smaak brengen met zout en peper. Bieslook fijnknippen. Salade over vier borden verdelen en bestrooien met bieslook.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g penne
1 zak panklare broccoli
1 pot haring in milde roomsaus
1 zakje verse bieslook