IJs uit vriezer nemen en iets zachter laten worden. Intussen passievruchten halveren en inhoud eruit lepelen. In pannetje passievrucht 1 min. verwarmen. Pan van vuur nemen en Cointreau erdoor roeren. Op elk bord bolletje sorbetijs scheppen. Boterwafel erin steken. Passievruchtsaus ernaast scheppen.
Gerelateerde recepten
Passievruchtdessert

nagerecht
2 personen
130 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
IJs uit vriezer nemen en iets zachter laten worden. Intussen passievruchten halveren en inhoud eruit lepelen. In pannetje passievrucht 1 min. verwarmen. Pan van vuur nemen en Cointreau erdoor roeren. Op elk bord bolletje sorbetijs scheppen. Boterwafel erin steken. Passievruchtsaus ernaast scheppen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 2 personen)
2 bollen passievruchtsorbet
2 passievruchten
2 eetlepels Cointreau
2 boterwafeltjes