Passievruchtdessert
Aan de slag
IJs uit vriezer nemen en iets zachter laten worden. Intussen passievruchten halveren en inhoud eruit lepelen. In pannetje passievrucht 1 min. verwarmen. Pan van vuur nemen en Cointreau erdoor roeren. Op elk bord bolletje sorbetijs scheppen. Boterwafel erin steken. Passievruchtsaus ernaast scheppen.
Passievruchtdessert
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_002406_612x450_JPG.jpg)
nagerecht
null personen
130 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
IJs uit vriezer nemen en iets zachter laten worden. Intussen passievruchten halveren en inhoud eruit lepelen. In pannetje passievrucht 1 min. verwarmen. Pan van vuur nemen en Cointreau erdoor roeren. Op elk bord bolletje sorbetijs scheppen. Boterwafel erin steken. Passievruchtsaus ernaast scheppen.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)2 bollen passievruchtsorbet
2 passievruchten
2 eetlepels Cointreau
2 boterwafeltjes