Snelle hachee met rodekool
bewaar
bewaar

Snelle hachee met rodekool

20 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

In pan kool, appel en 2 tl hacheekruiden in weinig water afgedekt ca. 10 min zachtjes koken. In wok of braadpan olie verhitten en runderreepjes 2 min. roerbakken. Sjalot toevoegen en 2 min. meebakken. Wijn en rest van hacheekruiden toevoegen, gerecht nog 3 min verwarmen. Puree volgens gebruiksaanwijzing met kokend water bereiden. Rodekool en hachee met allesbinder licht binden en nog 1 min. zachtjes laten koken. Op smaak brengen met peper en eventueel zout. Puree over vier borden verdelen, kool en hachee ernaast scheppen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Snelle hachee met rodekool

Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig