Lasagne met oesterzwammen
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 200 °C. Ui pellen en snipperen. Oesterzwammen schoonvegen en in reepjes snijden. In braadpan olie verhitten en ui ca. 2 minuten fruiten. Oesterzwammen ca. 4 minuten meebakken. In pan sauspoeder door melk roeren. Melk al roerend verhitten tot kookpunt. Blauwaderkaas erboven verkruimelen en saus nog 2 minuten doorkoken. Pittig op smaak brengen met zout en peper. Laagje saus in schaal scheppen, bedekken met lasagnebladen en oesterzwammen. Dit herhalen tot lasagnebladen op zijn, eindigen met laagje saus. Bestrooien met gemalen kaas. Lasagne in midden van oven in ca. 30 minuten gaar laten worden. Lekker met tomatensalade en vinaigrettedressing.
Lasagne met oesterzwammen
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_012337_612x450_JPG.jpg)
hoofdgerecht
null personen
705 kcal
15 min. bereiden
30 min. wachten
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 200 °C. Ui pellen en snipperen. Oesterzwammen schoonvegen en in reepjes snijden. In braadpan olie verhitten en ui ca. 2 minuten fruiten. Oesterzwammen ca. 4 minuten meebakken. In pan sauspoeder door melk roeren. Melk al roerend verhitten tot kookpunt. Blauwaderkaas erboven verkruimelen en saus nog 2 minuten doorkoken. Pittig op smaak brengen met zout en peper. Laagje saus in schaal scheppen, bedekken met lasagnebladen en oesterzwammen. Dit herhalen tot lasagnebladen op zijn, eindigen met laagje saus. Bestrooien met gemalen kaas. Lasagne in midden van oven in ca. 30 minuten gaar laten worden. Lekker met tomatensalade en vinaigrettedressing.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)2 uien
2 bakjes oesterzwammen
3 eetlepels olijfolie
1 zakje bechamelsaus
500 ml melk
150 g blauwaderkaas
1 pak lasagnevellen
1 zakje gemalen belegen kaas
Dit heb je nodig
ovenschaal inhoud ca. 2 liter, ingevet