Ragout in pan verwarmen. Tomaten schoonmaken, in parten snijden en zaadjes verwijderen. Vruchtvlees in stukjes snijden. Tomaatstukjes en crème fraîche door ragout scheppen en ca. 2 minuten meewarmen. Kap van broodbollen snijden. Broodbollen uithollen (broodkruim wordt niet gebruikt). Bieslook, op 8 sprieten na, fijnknippen. Salade mengen met dressing. Fijngeknipte bieslook door ragout scheppen. Ragout in broodbollen scheppen en schuin afdekken met broodkapje. Garneren met sprieten bieslook. Serveren met salade.
Gerelateerde recepten
Bol zalmragout

hoofdgerecht
4 personen
665 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Ragout in pan verwarmen. Tomaten schoonmaken, in parten snijden en zaadjes verwijderen. Vruchtvlees in stukjes snijden. Tomaatstukjes en crème fraîche door ragout scheppen en ca. 2 minuten meewarmen. Kap van broodbollen snijden. Broodbollen uithollen (broodkruim wordt niet gebruikt). Bieslook, op 8 sprieten na, fijnknippen. Salade mengen met dressing. Fijngeknipte bieslook door ragout scheppen. Ragout in broodbollen scheppen en schuin afdekken met broodkapje. Garneren met sprieten bieslook. Serveren met salade.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
2 blikjes zalmragout
4 tomaten
4 eetlepels crème fraîche
4 Italiaanse bollen
½ zakje verse bieslook
2 zakken eikenbladslamelange
1 cup honing-mosterddressing