Tete de Moine-kaas op kamertemperatuur laten komen. Oven voorverwarmen op 225 °C. Stokbrood in 6-8 min. knapperig afbakken. Stokbrood schuin in dunne sneetjes snijden en deze in mandje op tafel zetten. Aan tafel met behulp van 'girolle' al draaiend royale krullen van kaas schaven.Serveer er een glas rode port bij.
- algemeenDe 'girolle' is tijdens de kerstperiode met een aantrekkelijke korting te koop bij de kaasafdeling.
Gerelateerde recepten
Kaasplankje

nagerecht
10 personen
400 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Tete de Moine-kaas op kamertemperatuur laten komen. Oven voorverwarmen op 225 °C. Stokbrood in 6-8 min. knapperig afbakken. Stokbrood schuin in dunne sneetjes snijden en deze in mandje op tafel zetten. Aan tafel met behulp van 'girolle' al draaiend royale krullen van kaas schaven.Serveer er een glas rode port bij.
algemeen:De 'girolle' is tijdens de kerstperiode met een aantrekkelijke korting te koop bij de kaasafdeling.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 10 personen)
1 Zwitserse Tete de Moine-kaas
1 voorgebakken Frans stokbrood