Surimi-muffins

290 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden / 25 min. wachten

10 ingrediënten


Aan de slag


  1. Oven voorverwarmen op 200 °C. Van surimi 16 schuine plakjes snijden voor garnering. Rest van surimi fijnhakken. In kom bakmeel mengen met bakpoeder, kaas en kerrie. Eieren, olie en bouillon erdoor roeren tot glad beslag ontstaat. Fijngehakte surimi, bosui en koriander erdoor scheppen. Beslag in 16 ingevette muffinholtes of cakevormpjes scheppen. Boven op beslag plakje surimi leggen. In midden van oven muffins in ca. 25 min. goudbruin en gaar bakken. Uit oven nemen en (iets) laten afkoelen. Muffins uit vormpjes nemen en op schaal zetten. Lauwwarm of op kamertemperatuur serveren.

  • Cupcakes maken

    Instructievideo - 00:44 min.

Surimi-muffins

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig