Fricandeau met tonijnsalade en citroenmayonaise

390 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden / 30 min. wachten

10 ingrediënten


Aan de slag


  1. In kom tonijn mengen met olijven, zongedroogde tomaat, kappertjes, 1 el citroensap en 2 el olijfolie. Zout en peper naar smaak toevoegen. Afgedekt minstens 30 min. in koelkast zetten, zodat smaken kunnen intrekken.

  2. In kom mayonaise mengen met mosterd, 2 el citroensap en zout en peper naar smaak. Plakjes fricandeau op grote serveerschaal rangschikken. Gemarineerde tonijn erover verdelen en hier en daar lepel citroenmayonaise erop scheppen. Rest van mayonaise apart erbij geven. Schaal bestrooien met peterselie.

  • algemeenEet u liever geen rauwe vis, dan kunt u de tonijn ook eerst in een (grill)pan rosé bakken.

Fricandeau met tonijnsalade en citroenmayonaise

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig