Mie met paddestoelen en cashewnoten
Aan de slag
Mie bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Shii-takes en champignons schoonvegen en in plakjes snijden. Peultjes schoonmaken. In wok olie verhitten. Paddestoelen en peultjes toevoegen en ca. 5 minuten roerbakken. Knoflook pellen en erboven uitpersen. Taugé toevoegen en ca. 1 minuut meebakken. Mie mengen met groentemengsel en op smaak brengen met zout en peper. Cashewnoten grofhakken en over mie strooien. Lekker met atjar tjampoer.
Mie met paddestoelen en cashewnoten
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_012384_612x450_JPG.jpg)
hoofdgerecht
null personen
440 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Mie bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Shii-takes en champignons schoonvegen en in plakjes snijden. Peultjes schoonmaken. In wok olie verhitten. Paddestoelen en peultjes toevoegen en ca. 5 minuten roerbakken. Knoflook pellen en erboven uitpersen. Taugé toevoegen en ca. 1 minuut meebakken. Mie mengen met groentemengsel en op smaak brengen met zout en peper. Cashewnoten grofhakken en over mie strooien. Lekker met atjar tjampoer.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)1 pak eiermie
2 bakjes shii-takes
1 bakje champignons
150 g peultjes
3 eetlepels roerbakolie
2 teentjes knoflook
1 schaaltje taugé
75 g gezouten cashewnoten
Dit heb je nodig
wok