Gnocchi met tomatensaus, schnitzel en spekjes
bewaar
bewaar

Gnocchi met tomatensaus, schnitzel en spekjes

20 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

In pan 3 liter water aan de kook brengen. Broccoli in roosjes verdelen, stengel in stukken snijden. Schnitzels en spek in reepjes snijden. In braadpan boter verhitten, vleesreepjes hierin bruinbakken. Wijn, tomatensaus en salie toevoegen. Saus op laag vuur 4-5 min. verwarmen. Intussen broccoli 3 min. koken, gnocchi erbij doen. Afgieten als gnocchi boven komen drijven. Gnocchi en broccoli over borden verdelen. Saus erover scheppen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gnocchi met tomatensaus, schnitzel en spekjes

Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig