Noodles met garnalen

Pittig roerbakgerecht uit het Oosten, mét knapperige sperziebonen.

300 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

licht pittig

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwijder de steelaanzet en het puntje van de sperziebonen. Halveer de sperziebonen en kook in ca. 6 min. beetgaar. Giet daarna af. Snipper de ui en snijd de knoflook fijn.

  2. Verhit de olie in een wok en fruit de ui en knoflook ca. 2 min. Bak de sperziebonen dan nog ca. 2 min. mee. Roer de oestersaus en de sambal door het groentemengsel en laat de groenten ca. 2 min. stoven. Schep de noedels en de garnalen door de groenten en roerbak in ca. 2 min. warm.

  • Sperziebonen schoonmaken

    Instructievideo - 00:22 min.

Noodles met garnalen

Pittig roerbakgerecht uit het Oosten, mét knapperige sperziebonen.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig