Krieltjessalade met gebakken mosterdkaas
Aan de slag
In pan krieltjes en sperziebonen met wat zout 6-8 min. koken. Plakken kaas eerst door ei wentelen en dan stevig in paneermeel drukken. In koekenpan boter verhitten en mosterdkaas 5-6 min. bakken, halverwege keren. Krieltjes en bonen afgieten. Tomaatjes en dressing erdoor scheppen. Salade over twee borden verdelen en kaasplak erop leggen.
Krieltjessalade met gebakken mosterdkaas
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_002665_612x450_JPG.jpg)
hoofdgerecht
null personen
915 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
In pan krieltjes en sperziebonen met wat zout 6-8 min. koken. Plakken kaas eerst door ei wentelen en dan stevig in paneermeel drukken. In koekenpan boter verhitten en mosterdkaas 5-6 min. bakken, halverwege keren. Krieltjes en bonen afgieten. Tomaatjes en dressing erdoor scheppen. Salade over twee borden verdelen en kaasplak erop leggen.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)1 zak minikrieltjes
250 g sperziebonen
2 plakken mosterdkaas
1 ei
4 el paneermeel
2 el boter
125 g cherrytomaten
1 bakje honing-mosterddressing