Roergebakken biefstuk met groenten en oestersaus
Aan de slag
Biefstuk in dunne plakjes snijden. In kom 1/2 el maizena losroeren met 1 el sherry. Plakjes vlees erdoor scheppen en 10 min. laten staan. In wok olie verhitten tot het gaat walmen. Vlees op hoog vuur al omscheppend in 2-3 min. bruinbakken en uit wok nemen. In bakvet gember en knoflook 30 sec. roerbakken. Ui, paprika en peultjes erdoor scheppen en 2-3 min. roerbakken. Aan groenten 2-3 el water toevoegen en afgedekt in nog 2-3 min. beetgaar laten worden. In kom rest van maizena losroeren met 2 el sherry, sojasaus, oestersaus en sesamolie. Saus en vlees door groenten scheppen en alles nog 1-2 min. doorwarmen tot saus licht gebonden is. Lekker met eiermie.
Roergebakken biefstuk met groenten en oestersaus
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_002685_612x450_JPG.jpg)
hoofdgerecht
null personen
450 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Biefstuk in dunne plakjes snijden. In kom 1/2 el maizena losroeren met 1 el sherry. Plakjes vlees erdoor scheppen en 10 min. laten staan. In wok olie verhitten tot het gaat walmen. Vlees op hoog vuur al omscheppend in 2-3 min. bruinbakken en uit wok nemen. In bakvet gember en knoflook 30 sec. roerbakken. Ui, paprika en peultjes erdoor scheppen en 2-3 min. roerbakken. Aan groenten 2-3 el water toevoegen en afgedekt in nog 2-3 min. beetgaar laten worden. In kom rest van maizena losroeren met 2 el sherry, sojasaus, oestersaus en sesamolie. Saus en vlees door groenten scheppen en alles nog 1-2 min. doorwarmen tot saus licht gebonden is. Lekker met eiermie.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)200 g biefstuk
2 el maizena
3 el droge sherry
4 el roerbakolie
2 cm verse gemberwortel
1 teentje knoflook
1 ui
1 rode paprika
100 g peultjes
2 el lichte sojasaus
2 el oestersaus
½ el sesamolie
Dit heb je nodig
wok