Tagliatelle volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken. Courgettes schoonmaken en in dikke plakken snijden. Plakken in reepjes snijden. In braadpan olie verhitten. Courgette 2 min. bakken. Mix voor roomsaus, 200 ml water en melk door courgette roeren, aan de kook brengen en 5 min. zachtjes laten koken. Zalmsnippers door saus roeren en 1 min. meewarmen. Tagliatelle serveren met courgette-zalmsaus. Lekker met tomatensalade.
Gerelateerde recepten
Tagliatelle met courgette-zalmsaus

hoofdgerecht
4 personen
605 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Tagliatelle volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken. Courgettes schoonmaken en in dikke plakken snijden. Plakken in reepjes snijden. In braadpan olie verhitten. Courgette 2 min. bakken. Mix voor roomsaus, 200 ml water en melk door courgette roeren, aan de kook brengen en 5 min. zachtjes laten koken. Zalmsnippers door saus roeren en 1 min. meewarmen. Tagliatelle serveren met courgette-zalmsaus. Lekker met tomatensalade.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 pak tagliatelle bicolore
2 courgettes
3 eetlepels olijfolie
1 doosje mix voor tagliatelle roomsaus
250 ml halfvolle melk
1 bakje zalmsnippers