Sperziebonen schoonmaken. Krieltjes in 10 min. gaarkoken. Sperziebonen in 8 min. beetgaar koken. Ui pellen en in ringen snijden. In pan boter met ui verwarmen en 3 min. smoren. Pan van vuur nemen en haring met dressing door uimengsel roeren. Op smaak brengen met zout en peper. Krieltjes serveren met sperziebonen en haring in mosterdsaus.
Gerelateerde recepten
Haring in mosterdsaus

hoofdgerecht
4 personen
660 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Sperziebonen schoonmaken. Krieltjes in 10 min. gaarkoken. Sperziebonen in 8 min. beetgaar koken. Ui pellen en in ringen snijden. In pan boter met ui verwarmen en 3 min. smoren. Pan van vuur nemen en haring met dressing door uimengsel roeren. Op smaak brengen met zout en peper. Krieltjes serveren met sperziebonen en haring in mosterdsaus.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
700 g sperziebonen
1 duopak krieltjes
1 ui
2 eetlepels boter of margarine
3 potten haring in mosterddressing