Penne met tomaat en mascarponesaus

De mozzarellabolletjes smelten half in de warme tomatensaus.

635 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de penne beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat de mozzarella uitlekken. Maak de courgette schoon en snijd deze in blokjes. Pel en snipper de knoflook. Verhit in een braadpan de olie en bak de courgette en knoflook 4 min. zachtjes. Roer de pastasaus erdoor en laat het door en door warm worden. Roer de penne en de pastasaus erdoor en laat het 1 min. doorwarmen. Meng de sla met de dressing. Breng de penne op smaak met peper en eventueel zout. Serveer met salade.

Penne met tomaat en mascarponesaus

De mozzarellabolletjes smelten half in de warme tomatensaus.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig