Paksoi halveren, wassen en op hittebestendig bord leggen. Kip ernaast leggen. In kom marinade roeren van rest van ingrediënten. Marinade over kip en paksoi schenken. Bord in stoommand of -pan zetten en gerecht afgedekt laten ca. 8-10 minuten stomen, tot kip gaar is. Serveren met mihoen of nasi.
- algemeenNeem in plaats van kipfilet een moot zalm of vervang de paksoi door haricots verts. Als een bord niet in uw stoompan past, leg dan een dubbelgevouwen vel bakpapier onder de kip en vouw de randen wat omhoog.
Shanghai paksoi en kip met oestersaus

hoofdgerecht
1 personen
320 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Paksoi halveren, wassen en op hittebestendig bord leggen. Kip ernaast leggen. In kom marinade roeren van rest van ingrediënten. Marinade over kip en paksoi schenken. Bord in stoommand of -pan zetten en gerecht afgedekt laten ca. 8-10 minuten stomen, tot kip gaar is. Serveren met mihoen of nasi.
algemeen:Neem in plaats van kipfilet een moot zalm of vervang de paksoi door haricots verts. Als een bord niet in uw stoompan past, leg dan een dubbelgevouwen vel bakpapier onder de kip en vouw de randen wat omhoog.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 1 persoon)
1 Shanghai paksoi
1 kleine kipfilet
1 theelepel sesamolie
1 theelepel gembersiroop
1 theelepel honing
2 eetlepels oestersaus
1 eetlepel lichte sojasaus
1 eetlepel medium dry sherry
Dit heb je nodig
stoompan